Aktører

Storbritannia

Catapult ORE er Englands ledende innovasjons- og forskningssenter for havbasert vindkraft. De samarbeider tett med industri og utviklere, og har deltatt i over 200 prosjekter.

Nederland

Ranmarine Technology er en nederlandsk droneprodusent som spesialiserer seg på autonome og fjernstyrte vanndroner. Bedriften lager droner som samler havdata og fjerner plast fra havet. 

Tyskland

Freie Universität Berlin er et av Tysklands ledende universiteter, og tilbyr studier i de fleste fagområder. Universitetet er en del av det prestisjefylte tyske Exzellenzinitiative, som er forbeholdt universiteter med fremragende forskningmiljøer.

Nederland

Wageningen UR Food & Biobased Research (FBR) er avdelingen for mat og biobasert forskning på Wageningen-universitetet i Nederland. 

Spania

Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) er Spanias nasjonale superdatasenter. Det spesialiser seg på tungregningsmaskiner, også kjent som maskiner for High Performance Computing (HPC). Datasenteret huser også MareNostrum, som er en av Europas kraftigste superdatamaskiner. BSC-CNS holder til i et tidligere kapell, og er regnet som et av verdens vakreste datasenter.

Luxembourg

INTRASOFT International S.A. er en global IT-leverandør som spesialiserer seg på å lage innovative systemer for både offentlige myndigheter og privat næringsliv. 

Hovedkontoret ligger i Luxembourg, og selskapet har datterselskaper/ kontorer i 14 land.

Norge

Kristiansandsbaserte VOCA leverer teknologi og programmeringstjenester til offshore-industrien. De har spesialkompetanse innen robotsyn og kunstig intelligens.
 

Norge

Firmaet utvikler og leverer teknologi og løsninger for offshorekraner, løfting og logistikk. De har spesialkompetanse innen robotsyn og kunstig intelligens. 

Optilift ble stiftet i 2010 og er et datterselskap av VOCA AS.

Frankrike

AIM er et konsulentfirma som har til hensikt å hjelpe organisasjoner fra alle sektorer i sin innovasjonsprosess. De tilbyr metoder og løsninger på tekniske og vitenskapelige utfordringer, og hjelper bedrifter med å utvikle nye innovative produkter og tjenester (materialer, medisinske produkter, forretningsmodeller m.m).