Aktører

Nederland

Nederlandsk ledende universitet i forskning på vindenergi. Deltaker i mange prosjekter, og en institusjon med stort internasjonalt nettverk. Globalt samarbeid med forsknings- og utdanningsinstitusjoner, myndigheter, NGOer og private bedrifter er en prioritet for TU Delft.

Danmark

Aalborg Universitets utdannelser er problem- og prosjektbaserte, og har en tverrfaglig tilnærming. Gjennom samarbeid mellom forskere, studenter og offentlige og private virksomheter tilbyr vi virkelighetsnære utdannelser og skaper forskningsresultater i verdensklasse. Slik oppnår universitetet utmerkelser, finner løsninger på samfunnsproblemer og skaper kunnskap som forandrer verden. 

Sverige, Nord-Sverige

Cloudberry er et forsknings- og innovasjonsnettverk i Sverige, med oppgave å gjøre datasentre og nettskyen grønnere. Cloudberry-partnere definerer og driver medium til høyrisiko forsknings- og innovasjonsprosjekter, hvor man tilnærmer seg viktige utfordringer og muligheter gjennom forskning, nye metoder og ny teknologi.

Frankrike

Centre Scientifique et Technique du Bâtiment (CSTB) er en fransk organisasjon som tilbyr forskning og innovasjon, konsulenttjenester, testing, opplæring og sertifisering i byggebransjen.

Portugal

GMVIS Skysoft er et teknologiselskap som driver med Luftfart, Rom, Forsvar, Sikkerhet, Transport, Helse, Telekommunikasjon og IKT for offentlig forvaltning og store bedrifter. Selskapet er en del av GMV som har hovedsete i Madrid, men som også har kontorer i Spania, Portugal, Polen, USA, Sør-Korea og Malaysia. 

Polen

UNIWERSYTET SLASKI er et universitet lokalisert i Polen. 

Europa

The Energy Transitions Commission (ETC) was convened to help identify pathways for change in our energy systems to ensure both better growth and a better climate. This is inspired by the work of the New Climate Economy.

Norge

Norway Health Tech (Tidligere Oslo Medtech) er en norsk helseteknologiklynge. De fokuserer på å legge til rette for FoU og industrisamarbeid mellom forsknings-, industri- og helsepersonell. Les mer om Norway Health Tech på deres hjemmesider