Aktører

Spania

Ayesa Smart Technology er et spansk multinasjonalt selskap som spesialiserer seg innen teknologi, engineering og konsulenttjenester. 

Spania

IRIS Technology Group består av selskaper som spesialiserer seg på muliggjørende teknologier for digital transformasjon, som skal gjøre industrien smartere, mer effektiv og bærekraftig i industri 4.0.

 

Finland
Finsk universitet med fokus på innovasjon.
London
Universitet i London
Belgia

Sea Europe er en medlemsorganisasjon som tilbyr et bredt spekter av tjenester og aktiviteter internasjonalt og i Europa til fordel for maritim industri, inkludert europeiske verft og produsenter av maritimt utstyr. Sea Europe arbeider for at deres medlemmer skal ha best mulige rammevilkår. 

Danmark

Danske Maritime er en dansk bransjeorganisasjon for danske leverandører av maritimt utstyr og skip. Organisasjonen representerer sine medlemmer både på nasjonalt, europeisk og internasjonalt nivå, og arbeider for best mulig rammevilkår og konkurransekraft for dansk maritim industri. 

Norge

Havila Shipping er en leverandør av forsyningstjenester til offshoreindustrien. Havila opererer 23 fartøy over hele verden innen undervannsbygging, ankerhåndtering og plattform-forsyning. Selskapet har hovedkontor i Fosnavåg. 

Norge
Norsk rederi
Norge
Norwegian Energy Partners (NORWEP) arbeider for norsk energiindustri internasjonalt