EUPHORIA - appen for reiselystne seniorer

Euphoria logo

EUPHORIA er én av 15 semifinalister til å motta «Smart Ageing Prize». Dette er en pris som deles ut til et prosjekt som bruker innovative, digitale teknologier i sine produkter og tjenester. Prosjektet skal ha som hensikt å hjelpe den aldrende generasjonen til å kunne delta fullt ut i det sosiale, digitale liv for å forbedre livskvalitet. 

Prisen er et samarbeid mellom AAL programmet og Nesta’s Challenge Prize Centre

Forbedrer livskvalitet

EUPHORIA er en gresk plattform utviklet i for, og i samarbeid med, aktive, reiselystne seniorer på 65+. Plattformen har fokus på å bedre livskvalitet, støtte opp om sosialt samvær, styrke brukerne slik at de holder seg aktive lengre og motivere dem til å stimulere både kropp og sjel. 

Digitale teknologier kan brukes som en inngangsport til sosiale opplevelser som både er stimulerende og forbedrer livskvaliteten. EUPHORIA finnes som mobilapplikasjon både for Android og iOS operativsystemer i tillegg til nettplattformen, slik at den er tilgjengelig for en så stor målgruppe som mulig nesten uavhengig av digitale kunnskaper. 

Enkel organisering

Gjennom EUPHORIA kan brukeren booke aktiviteter, kommunisere med andre brukere som er interesserte i samme type arrangementer, spillfunksjoner som gir poeng for deltakelse av ulike arter og maskinlæringsalgoritmer som gir brukerne personaliserte anbefalinger. 

Artikkel fokus
Innovasjon