Privat næringsliv

Karos er et fransk selskap som jobber med en samkjøringstjeneste som sørger for at flere kjører sammen til jobb for å redusere biltrafikk og miljøpåvirkning. 

Esteyco er et uavhengig sivilingeniør- og arkitekt konsulentfirma. 

EDP RENOVAVEIS SA (EDP Renewables) er en virksomhet med hovedkvarter i Lisboa, Portugal. Virksomheten jobber med utvikling, bygging og drift av vindparker og solkraftverk for å generere og levere fornybar energi. 

Founded in 1999 in Bad Honnef, TXLOGISTIK AG today is one of the largest rail transport companies in Europe. We design transport networks without borders, develop freight transport concepts and offer industry-specific customized solutions from A to Z.

Med 13.000 ansatte fordelt på 300 kontorer over hele verden spesialiserer Rambøll seg på fagfelt som bygg, transport, byplanlegging og design, vann, miljø og helse, energi, olje og gass, og lederskap og konsulentvirksomhet. 
Rambøll er aktiv i en rekke EU-prosjekter.

Centre Scientifique et Technique du Bâtiment (CSTB) er en fransk organisasjon som tilbyr forskning og innovasjon, konsulenttjenester, testing, opplæring og sertifisering i byggebransjen.

GMVIS Skysoft er et teknologiselskap som driver med Luftfart, Rom, Forsvar, Sikkerhet, Transport, Helse, Telekommunikasjon og IKT for offentlig forvaltning og store bedrifter. Selskapet er en del av GMV som har hovedsete i Madrid, men som også har kontorer i Spania, Portugal, Polen, USA, Sør-Korea og Malaysia. 

Geonardo er et innovasjons- og teknologiselskap som spesialiserer seg i fagfeltene energi, miljø og bærekraftig utvikling. Selskapet tilbyr forskning, kartlegging, innovasjon og konsulenttjenester.
Thema jobber med spørsmål knyttet til «det grønne skiftet» i energi- og transportsektoren.