Privat næringsliv

Panara et forsknings og utviklingsselskap som ble opprettet i 2001, og har siden 2006 jobbet med biologisk plast. Selskapet ønsker å utvikle biologisk nedbrytbart materiale og biologisk baserte blandinger for forskjellige typer av plast bearbeiding. 
 

Med 13.000 ansatte fordelt på 300 kontorer over hele verden spesialiserer Rambøll seg på fagfelt som bygg, transport, byplanlegging og design, vann, miljø og helse, energi, olje og gass, og lederskap og konsulentvirksomhet. 
Rambøll er aktiv i en rekke EU-prosjekter.

GMVIS Skysoft er et teknologiselskap som driver med Luftfart, Rom, Forsvar, Sikkerhet, Transport, Helse, Telekommunikasjon og IKT for offentlig forvaltning og store bedrifter. Selskapet er en del av GMV som har hovedsete i Madrid, men som også har kontorer i Spania, Portugal, Polen, USA, Sør-Korea og Malaysia. 

Geonardo er et innovasjons- og teknologiselskap som spesialiserer seg i fagfeltene energi, miljø og bærekraftig utvikling. Selskapet tilbyr forskning, kartlegging, innovasjon og konsulenttjenester.
Thema jobber med spørsmål knyttet til «det grønne skiftet» i energi- og transportsektoren.
Elkem Solar har utviklet en energieffektiv metallurgisk prosess til produksjon av superrent silisium til solcelleindustrien.

Medtronic er et globalt selskap som tilbyr løsninger innen helsetjenester. Selskapet har som mål å forbedre levekår gjennom medisinsk teknologi, tjenester og løsninger.

Scheepswerf Damen Gorinchem er en del av Damen Shipyards Group. Verftsgruppen er et globalt driftsselskap med mer enn 50 skipsverft, verksteder og relaterte selskaper - samt en rekke partner verft som kan bygge Damen fartøy lokalt.
Det Flensburger Schiffbau-Gesellschaft mbH & Co KG (FSG) er et tradisjonsrikt skipsbyggingsselskap med fokus på unike og komplekse skipsbyggingsprosjekter.
MediaCityUK er et fellesforetak mellom Peel Land and Property og Legal & General Capital.