Aktører

Sveits

CERN er en europeisk organisasjon som har til formål å støtte samarbeidet mellom de europeiske statene innenfor forskning i elementærpartikkelfysikk, kjernefysikk og kjernekjemi. Denne forskningen er av rent vitenskapelig og fundamental karakter.

Wales

Cardiff University fokuserer på europeisk og internasjonalt samarbeid, og har gjennomført en rekke EU prosjekter og studier. Universitetet har flere tusen internasjonale studenter.

Sveits
Gr3n har som visjon å introdusere en innovativ prosess for gjenvinning av PET plastavfall på en global skala.
Belgia
VELTHA er et internasjonalt forskningsforbund med base i Belgia med mål om å utføre forskning innen bærekraftig utvikling og sirkulær økonomi.
Frankrike

Ideol er en global leder og aktør innen flytende fundamenter for havvind, og har iverksatt og deltatt i flytende havvindprosjekter siden 2010. De er mottakere av en rekke innovasjons- og entreprenørskaps priser, og anerkjent som et av de mest lovende cleantech selskapene. Ideol består av et team på over 60 eksperter og ingeniører, og har patentert en rekke nyvinninger, inkludert den verdensomspennende Damping Pool ®. Et prestisjefylt panel av internasjonale private og offentlige investorer har støttet selskapets vekst siden opprettelsen.

Spania

Ticbiomed er en næringsforening som promoterer samarbeidsprosjekter innen digital helse. Vi legger til rette for åpne innovasjonsavtaler mellom forskjellige e-helse interessenter.

Vi knytter etterspørsel med tilbud, og utnytter vårt omfattende europeiske nettverk som inkluderer små og mellomstore bedrifter, startups, helseorganisasjoner, pharma, medtech, big IT, investorer, juridiske og regulatoriske eksperter, akademia, støtteorganisasjoner og andre interessenter.

Spania

Fundacio Institut de Recerca de L´energia de Catalunya ble opprettet for å bidra til målet om å skape en mer bærekraftig fremtid for energibruk og forbruk, med tanke på den økonomiske konkurransekraften og gi samfunnet et maksimalt energisikkerhetsnivå.

Fagfelt:

  • bioenergi og biodrivstoff
  • havvind
  • energieffektivitet: systemer, bygninger og lokalsamfunn
Sverige

Midroc Project Management er et internasjonalt konsulentselskap som utfører konsulentoppdrag innen energi, industri, bygging og infrastruktur. Midroc-gruppens 5800 medarbeidere arbeider med å lede komplekse bygg-, energi- og industriprosjekter, herunder innovative satsinger. Midroc Project Management har spesialisert seg på løsninger innen prosjektledelse, vedlikeholdsutvikling, prosjektering, vedlikeholdsstans, HMS-Q (helse, sikkerhet, miljø og kvalitet) og berggrunnskonsepter.

Italia
Politecnico universitet i Milano