Ungarn

De fem partnerbyene er svært ulike både i størrelse og beliggenhet, og skal bidra til at plattformen kan sammenligne ytelsen for smarte mobilitetsløsninger i ulike miljøer.

Zone Cluster ble etablert med mål om å koble forskning, utvikling og innovasjonskapasitet innen intelligente transportsystemer.

 

Klyngens aktivitet er fokusert på Ungarn, men også andre land i regionen (Ungarn, Østerrike, Kroatia, Slovenia), samt EU-land.

Hvordan få unge mennesker til å lykkes med å starte nye nettbaserte bedrifter?
Geonardo er et innovasjons- og teknologiselskap som spesialiserer seg i fagfeltene energi, miljø og bærekraftig utvikling. Selskapet tilbyr forskning, kartlegging, innovasjon og konsulenttjenester.
I Ungarn har en nettside for gjenbruk av bygningsmaterialer hatt stor suksess: over 1500 annonser blir publisert hvert år. 

Ujbuda er det 11. distriktet i Ungarns hovedstad Budapest.

Ved å benytte seg av frivillighet ønsker norske Øvre-Eiker kommune og Ujbuda i Budapest, Ungarn å øke livskvaliteten til eldre hjemmeboende.
Start2Act hjelper unge SMB-er og oppstartsbedrifter med å spare energi og redusere kostnader ved å innføre enkle, men resultatrike, energieffektiviseringstiltak i sine daglige rutiner.
Europa Media er et uavhengig selskap som spesialiserer seg på EU-forskning, -innovasjonspolitikk, -programmer og -prosjekter.